Ligging:

Onze boerderij is gelegen aan de rand van Drachten. Door de lange oprijlaan waan je in een zee van rust, maar met de bewoonde wereld om de hoek. Dit bied je de mogelijkheid om een sociaal leven op te bouwen buiten de zorgboerderij. Als het binnen je mogelijkheden ligt kan je in Drachten een opleiding volgen, een baantje vinden, naar een sportclub en nog tal andere ondernemingen uitoefenen en ook daar ondersteunen wij graag bij.De boerderij:

De boerderij heeft vier slaapkamers voor de cliënten op de bovenverdieping, één daarvan is voor logees, twee worden al bewoond en de derde kamer staat klaar voor onze derde bewoner. Beneden hebben we een ruime woonkamer met een open keuken en grote badkamer met bad en douche. Onze eigen slaapkamer is op de begane grond, zodat er voor de bewoners een duidelijke scheiding is tussen hun eigen veilige plekje boven en de gezamenlijke beneden. Binnen wonen ook onze vier katten met knuffel factor

In de grote “parkachtige” tuin is altijd wel wat te doen of te beleven.
Wij hebben vier paarden die je een snoepje of knuffel kan geven. Vind je paarden juist heel erg leuk, dan leren we je graag ons te helpen bij hun verzorging. Houd je het liever bij wat kleinere dieren is er ook een kippenrennetje.